Оголошено конкурс на кращий Меморіал Захисникам України у Чернігові

Оголошено відкритий архітектурний конкурс на кращу проектну пропозицію щодо спорудження Меморіалу Захисникам України у Чернігові.

Майбутній меморіал буде знаходитись на перетині пр.Миру і пр. Перемоги. 
Конкурс є відкритим, тому запрошуються учасники і з інших областей. Приймати участь можуть як фахівці, колективи фахівців, так і особи незалежно від фаху. Головне, щоб робота відповідала вказаним вимогам. Тому можна звернутись до фахівців, які б допомогли оформити професійно вашу ідею, і подати її на конкурс.
Проектні пропозиції приймаються з 26 вересня по 26 грудня 2016 року.

Підведення результатів конкурсу здійснюється журі до 10 січня 2017 року.

Для участі учасники повинні надати письмову заяву на ім’я міського голови щодо участі у конкурсі (в місячний термін (!!!) з дати оприлюднення об'яви про конкурс на сайті Чернігівської міської ради та одержати інформаційний пакет матеріалів в управлінні архітектури та містобудування ЧМР. Конкурсна документація надається до управління архітектури та містобудування ЧМР за адресою: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 82, каб. 205, тел. (0462) 77 51 70.

memorial-5Для відзначення відібраних пропозицій призначаються три премії:
— перша премія – 10000 грн;
— перша премія – 6000 грн;
— перша премія – 4000 грн.
У випадку, якщо окремі рішення в конкурсних проектах, не відзначених премією, можуть бути виділені журі конкурсу як самостійні, замовник конкурсу має право залучити авторів цих рішень до подальшої роботи.
З більш детальною інформацією можна ознайомитись в «Положенні про проведення відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію щодо спорудження Меморіалу Захисникам України», з яким можна ознайомитись за посиланням.

Звертаємось з проханням максимального поширення інформації не тільки в межах Чернігівської області, але і за її межами.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?